Pastırma - Yasin Gurme

YASİN GURME PASTIRMA

YASİN GURME PASTIRMA

Sadece pastırmaya uygun olan %100 erkek dana etinin en uygun bölgelerinden yapılır. En az 21 gün kurutma işlemi gerçekleştirilerek kurutulur. Helal ve sağlıklı olabilmesi için içindeki kanın tamemen dışarıya atılarak kuruması ve doğal ortamda havalandırma yöntemiyle bekletilmesi ile oluşturulur. 

Yasin Gurme pastırma  ürünlerinin tamamında sadece kaya tuzu kullanılır. Koruyucu ve aroma verici maddeler kullanılmaz. Sadece 14 aylık ila 20 aylık dananın değerli eti kullanılır. Diğer hayvan etleri ile asla karıştırılmaz.

Pastırmanın kısa zamanda üretilmesi için marinasyon yapılmaz, doğal kurutma işlemi gerçekleştirilir. Eti yumuşatmak için asla su ya da jel enjekte edilmez. Boya ve koruyucu bulunmaz.  Ürünler tamamen doğal, sağlıklı ve helal üretimdir.