YASİN GURME DANA KUŞBAŞI - Yasin Gurme

YASİN GURME DANA KUŞBAŞI

YASİN GURME DANA KUŞBAŞI

Fabrikamızda, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Burdur, Isparta meralarında beslenen ve İslami usullere göre kesimi yapılan, helal Sertifikasına sahip yerli besi dana etleri gerekli tüm denetim raporları, kalite, hijyen kontrolleri yapıldıktan sonra usta kasaplarımız tarafından parçalanarak kemiklerinden ayrılır

Dananın kemiksiz etlerinin yağ ve sinirden ayıklanmasından sonra küp küp kesilmesi ile kuşbaşı et elde edilir. 

H.A.C.C.P, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve HELAL GIDA Sertifikaları mevcut olup her yıl yapılan denetimler sonrasında yenilenmektedir.